نقش ارده کنجد در کاهش التهاب التهاب مزمن، عامل موثر در بسیاری از بیماریها از جمله سرطان، دیابت و بیماریهای خودایمنی است. تحقیقات نشان دادهاند که مصرف دانه کنجد میتواند در کاهش التهاب موثر باشد. در متاآنالیزی که در سال ۲۰۲۱ انجام شد، مشخص گردید که مصرف دانههای کنجد یا محصولات حاوی کنجد سطوح اینترلوکین-۶ (IL-6) خون، که عامل مهمی در التهاب است، را کاهش میدهد. این یافتهها نشان میدهند که ارده کنجد میتواند به عنوان محافظی در برابر التهاب عمل کند. تاثیر متعادل ارده کنجد بر چربیهای خون مصرف منظم و متعادل ارده کنجد میتواند تاثیرات مثبتی بر چربیهای خون داشته باشد. این مصرف به کاهش کلسترول بد (LDL) و افزایش سطح چربی خوب خون (HDL) کمک میکند. این تعادل چربیها نقش مهمی در پیشگیری از بیماریهای قلبی و سایر اختلالات متابولیکی دارد.
نظرات